A csirkemellet vékonyabb szeletekre vágom, sózom, borsozom és lisztben megforgatom.
A hagymát felaprítom és a felvert tojásokhoz adom. Fűszerezem sóval, borssal, curryvel. Ebben megmártom a hússzeleteket és bővebb olajban elősütöm. Egy hőálló tálba vagy kisebbsütőpapíros tepsibe kiszedem és leöntöm a maradék tojással, amibe belekevertem a tejfölt. Tetejére baconszeleteket fektetek és 200 °C-os sütőben készre sütöm.
Megjegyzés: nem volt itthon bacon, csak nagyon vékony nyers sonka, így a képen azzal látható. Nagyon finom, egyszerű, és gyorsan elkészíthető étel. (A mennyiségek csak hozzávetőlegesek, mert függ a csirkemellek és a tojások nagyságától. Én pirított burgonyával és uborkasalátával tálaltam.
Örülök, hogy ennyire ízlik. Adtál vele egy jó ötletet, hétvégén nálunk is ez lesz. Azóta nem készítettem, mióta feltettem a receptet az oldalamra, pedig mlyen jó is volt.:)
Kedves Tündike!
Örülök, hogy ennyire ízlik. Adtál vele egy jó ötletet, hétvégén nálunk is ez lesz. Azóta nem készítettem, mióta feltettem a receptet az oldalamra, pedig mlyen jó is volt.:)
Puszi. Aliz